Professioneel in presenteren

De leverancier voor hakendisplays voor Vlaanderen

De showroom van hakendisplay.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met België, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in België.

Wij hebben vele displays die we eerder gemaakt hebben in onze showroom staan als voorbeeld of om ideeën op te doen. Wij zijn gevestigd net over de grens bij Eindhoven. 90% van de klanten die bij ons komt kijken koopt daarna 1 of meerdere van onze producten. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak in onze showroom te maken.

De perfecte service van hakendisplay.be

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van hakendisplays, maar ook vind u er onze standbouwsystemen en presentatiewanden. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u een passend advies en een persoonlijke service. Wij laten u graag zien hoe wij werken en maken graag een ontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw display er uit zal zien.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst andere voorbeelden.